Läs vad våra kunder säger om oss

Referenser från våra hyresgäster;
Katarina från Borlänge
”Vi tycker att känns tryggt att hyra av Más Amigos jämfört med att t.ex hyra genom Blocket. Om något går sönder i lägenheten så har det aldrig varit något problem att få det fixat. Och man vet att man inte blir blåst på boendet, vilket kan ske om man hyr privat".

Monica från Kalix
”Vi är väldigt nöjda med att hyra genom Más Amigos. Bra kommunikation med personalen, snabb service om det uppstår något problem. Det känns tryggt och säkert".

Referenser från våra bostadsägare;
Dan från Göteborg
"Más Amigos är en nordisk förening, inte ett företag, som står för uthyrningen. Det borgar för trygghet, både för oss medlemmar som hyr ut och för dig som hyr vår lägenhet. Hittills har våra hyresgäster varit mycket nöjda. Både med information och service från den vänliga personalen. Uthyrningen blir problemfri för båda parter".

Kenneth från Solna
"Jag har hyrt ut min bostad med Más Amigos som agent sedan 2011 och jag är mycket nöjd. Jag uppskattar att Más Amigos har en bra kommunikation med mig som uthyrare. Det innebär att eventuellt uppkomna brister i bostaden snabbt kan åtgärdas och oftast kan Más Amigos åtgärda bristerna på egen hand eller hjälpa till med att anlita t ex hantverkare. Jag uppskattar också feedback från Más Amigos avseende hyresgästernas uppfattning om bostaden. Det ger mig bra möjligheter att anpassa den till hyresgästernas önskemål".

Läs vad våra kunder säger om oss