Vanliga frågor

Hur hyr jag via Más Amigos?

Sök ditt boende antingen via kartan eller via sökformuläret för att hitta en semesterbostad som passar just dig. Här kan du välja antal bäddar, område, maxpris, om husdjur är tillåtna med mera. Kalendern för varje bostad är uppdaterad så om objektet är ledigt går det bra att göra en bokningsförfrågan. Förfrågan är inte bindande förrän anmälningsavgiften är betald.Vilken veckodag kan jag/vi komma?

Det går bra att hyra från vilken veckodag som helst, förutsatt att bostaden är ledig.Går det att hyra mindre än en vecka?

Ja, det går även bra att hyra mindre antal dagar än 7.Hur beräknas hyrespriset om det inte är en vecka?

Hyrespriset beräknas: veckopris delat med 7 dagar gånger antal dagar om det är mer än 7 dagar eller veckopriset delat med 6 dagar gånger antal dagar om det är mindre än 7 dagar.


Hur beräknas månadspris?

Månadspris beräknas: Om hyresperioden överstiger 30 dagar (endast under lågsäsong) så gäller månadspriset, i de fall som ägare valt att ha ett månadspris.När är bokningen bindande?

När du bokat bostaden får du en bokningsbekräftelse via e-post där det framgår hur och när du skall betala. Inom 7 dagar från bokningstillfället skall anmälningsavgiften betalas för att bokningen skall vara bindande.
Hur får jag nycklarna?

På Más Amigos kontor i Torrevieja.

Samtliga hyresgäster över 16 år måste inkomma med passuppgifter samt signera dokument och lämna passkopior.När sker slutbesiktning?

Slutbesiktning sker alltid på plats i bostaden enligt överenskommen tidpunkt.
Kollar ni bostaden innan?

Vi har i förväg varit i bostaden och sett till att allt är i ordning inför er ankomst såsom t.ex tända någon lampa och försäkra oss om att rena lakan finns på sängarna.
Har ni transfer från flygplatsen?

Más Amigos har inte transfer från Alicante flygplats. De alternativ som finns är buss, taxi eller hyrbil:

Flygbussar
Alicante flygplats – http://costazul.net/en/


Kan jag beställa taxi via Más Amigos?

Som medlem i Más Amigos kan du beställa taxi till ett förmånligt pris. Då står taxichauffören med er namnskylt och väntar på er vid ankomst. Taxibeställning kan göras på www.masamigos.com. Logga in med Ditt medlemsnummer och pinkod för att boka taxitransfer.
När är hög- och lågsäsong?

Högsäsong är juni, juli och augusti - övriga månader räknas som lågsäsong.

Månadspriset gäller endast under lågsäsong.Vad ingår i priset?

I hyran ingår el, vatten och gas gällande korttidsbokningar (bokningar under 30 dagar)

För långtidshyra, kontakta Masamigos för info.


Var hittar jag fullständiga hyresvillkor?


De fullständiga hyresvillkoren hittar du här.

Vanliga frågor